MERHABA BEN RANA .BU SERİYİ SEVEREK OKUDUM.BU SİTEYİ ÖĞRENDİĞİM VE ÜYE OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM.SUZANNE COLLİNS E ÇOK TEŞEKKÜRLER.BU MÜTHİŞ KİTABI İÇİN.HERKESE İYİ EĞLENCELER.
Selam Rana hoşgeldin, ben Begüm bu siteyi seveceğini düşünüyorum , tek yapacağın şey eğlenmek aclıkoyunları.fanforum sana iyi eğlencelre diliyor
teşekkür ederim
&ysebel
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 2:02 am
Siteyi henüz keşfettim ve çok beğendiğimi söylemeliyim. Uzun zamandır arıyordum ve ilk rastladığım Açlık Oyunları Fan Sitesi. Siteyi daha da seveceğimi düşünüyorum. Üçüncü kitabı geçen pazar günü aldım ve pazartesi yani dün bitti. Öylesine heyecanlıydı ki ilk gün gece dörde kadar okudum. Bitirdiğimde ise akşam uyuyamadım, bir hayli etkilendim. Birçok ölüm vardı ve derinden etkilenmiş olmalıyım ki gözlerimi her kapatışımda onları görür oldum. Özellikle Finnick ve Prim için çook üzüldüm. Neyse. Hepinize 'merhaba' diyorum.
HungerGamesTR
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 2:09 am
Hoşgeldiniz. Umarız kalıcı olursunuz.
İyi Eğlenceler
Bütün serilerin yanına dizilen en muhteşem serinin, en harika filminin, en yetenekli oyuncularına...
peetakatniss
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 2:43 am
&ysebel demiş ki:
Siteyi henüz keşfettim ve çok beğendiğimi söylemeliyim. Uzun zamandır arıyordum ve ilk rastladığım Açlık Oyunları Fan Sitesi. Siteyi daha da seveceğimi düşünüyorum. Üçüncü kitabı geçen pazar günü aldım ve pazartesi yani dün bitti. Öylesine heyecanlıydı ki ilk gün gece dörde kadar okudum. Bitirdiğimde ise akşam uyuyamadım, bir hayli etkilendim. Birçok ölüm vardı ve derinden etkilenmiş olmalıyım ki gözlerimi her kapatışımda onları görür oldum. Özellikle Finnick ve Prim için çook üzüldüm. Neyse. Hepinize 'merhaba' diyorum.
hoşgeldin iyi eğlenceler
The Crow
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 3:22 am
&ysebel demiş ki:
Hoşgeldin ailemize umarım kalıcı olursun iyi forumlar
Hiç gereği yokken hayata giren insanlar , Hiç gereği yokken karşına çıkarlar . . Hiç gereği yokken gününü , haftanı , belki de yıllarını alırlar. Hiç gereği yokken aklından geçen her düşünceye bulaşırlar.. Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler.. Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler . " Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler "
Peeta
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 6:34 am
Hoşgeldin... =)
masalsı
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 8:13 am
&ysebel demiş ki:
Merhaba hoşgeldin ..
BYDesign
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 9:34 am
Merhaba arkadaşlar... Açlık Oyunları serisine bir arkadaşımın önerisiyle başladım... Daha ilk kitaptayım... :rolleyes: İşlerim dolayısıyla biraz yavaşş ilerliyorum... Tasarım, tema, sanal tuningle ve photoshopla profesyonel derecede ilgileniyorum. Herkese iyi forumlar...
BYDESIGN™ Bu Dünyayı Yakarız Senin İçin Şampiyonluk Gelince..!
The Crow
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 9:56 am
BYDesign demiş ki:
Merhaba arkadaşlar... Açlık Oyunları serisine bir arkadaşımın önerisiyle başladım... Daha ilk kitaptayım... :rolleyes: İşlerim dolayısıyla biraz yavaşş ilerliyorum... Tasarım, tema, sanal tuningle ve photoshopla profesyonel derecede ilgileniyorum. Herkese iyi forumlar...
Aramıza hoşgeldin BYDesign keşke adını söyleseydinde birbirimize ismimizle hitap etmemiz daha hoş olur diye düşünüyorum Tasarım, tema, sanal tuningle ve photoshopla uğraşman hatta profosyonel derecede çok güzel Bende nihal tekrar hoşgeldin iyi forumlar
Hiç gereği yokken hayata giren insanlar , Hiç gereği yokken karşına çıkarlar . . Hiç gereği yokken gününü , haftanı , belki de yıllarını alırlar. Hiç gereği yokken aklından geçen her düşünceye bulaşırlar.. Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler.. Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler . " Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler "
BYDesign
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 10:04 am
PaJiR ~ demiş ki:
BYDesign demiş ki:
Aramıza hoşgeldin BYDesign keşke adını söyleseydinde birbirimize ismimizle hitap etmemiz daha hoş olur diye düşünüyorum Tasarım, tema, sanal tuningle ve photoshopla uğraşman hatta profosyonel derecede çok güzel Bende nihal tekrar hoşgeldin iyi forumlar
Adım Berat.. Hoşbulduk, tanıştığıma memnun oldum Nihal.
BYDESIGN™ Bu Dünyayı Yakarız Senin İçin Şampiyonluk Gelince..!
The Crow
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Salı Eyl. 14, 2010 10:10 am
BYDesign demiş ki:
PaJiR ~ demiş ki:
BYDesign demiş ki:
Adım Berat.. Hoşbulduk, tanıştığıma memnun oldum Nihal.
Şimdi oldu Berat Forumumuzun yeni temasında seninde emeğin geçmiş çok teşekkürler sanada
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 9:54 am
Herkese Meraba adım Selin 14 yaşındayım Açlık Oyunları nın Büyük bir hayranıyım
peetakatniss
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 10:02 am
mylove demiş ki:
tanıştığıma memnun oldum selin zaten bu sitedeki üyelerin ortak yanı hepsinin alık oyunlarının büyük bir hayranı olması
mylove
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 10:05 am
Evett Bnde memnun oldum
peetakatniss
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 10:10 am
bu arada bende rana selincim
HungerGamesTR
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 10:20 am
Hoşgeldin Selin. Kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle iyi forumlar. (:
Bütün serilerin yanına dizilen en muhteşem serinin, en harika filminin, en yetenekli oyuncularına...
The Crow
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Perş. Eyl. 16, 2010 10:35 am
mylove demiş ki:
hoşgeldin selin ailemize umarım kalıcı olursun bende nihal iyi forumlar
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Paz Eyl. 19, 2010 9:34 am
Merhaba (: Açlık Oyunları gibi harika bir seri ile biraz geç tanışmış olsam da okumuş olmamı bir ayrıcalık olarak nitelendiriyorum.Çünkü bence herkesin okuması lazım bu seriyi Henüz Alaycı Kuş kitabını okuyamadım ama onu da en kısa zamanda okuyacagım (: Umarım sitede kalıcı olurum (:
HungerGamesTR
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Paz Eyl. 19, 2010 9:36 am
Ailemize hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğiyle.
İyi Eğlenceler.
WINCHESTER
Konu: Geri: Merhaba Başlığı Paz Eyl. 19, 2010 10:13 am